Dussmann Servicii Tehnice
DussmannServicii Tehnice

Servicii Tehnice – Eficient şi la timp

Vă puteţi baza pe sistemele dvs. tehnice

Pentru a asigura o disponibilitate crescută a sistemelor dvs. tehnice, este important să luaţi în considerare atât cerinţele specifice sectorului cât şi natura sistemelor tehnice individuale.

Personalul nostru are experienţă în toate sistemele tehnice. Serviciile noastre sunt organizate să se asigure că procesele de lucru sunt efectuate efectiv şi serviciile individuale sunt interconectate pentru a crea sinergii ce conduc la o eficienţă a costurilor crescută.

Menţinem nivele crescute de calitate şi asigurăm îndeplinirea legislaţiei prin asigurarea calităţii pe computer prin pregătirea iniţială şi ulterioară a personalului. Va puteti baza pe o neutralitate completă atunci când contractaţi serviciile noastre tehnice. Lucrăm independent de producători şi lucrăm exclusiv în interesul dvs.

Vă stăm la dispoziţie cu informaţii despre serviciile tehnice de la Dussmann Service. Sunaţi-ne sau trimiteţi-ne un email.

P. Dussmann Serv România S.R.L.
Contact
Phone +40-21-2017983 +40-21-2017983

Sistemul de Management Integrat

Standarde certificate

Sistemul de management integrat regleaza procesele si procedurile holistice de calitate, de mediu si de management sanatate si securitate.