Dussmann Servicii de Securitate
Dussmann Servicii de Securitate

Servicii de Securitate - Consistente şi bine coordonate

Ne asigurăm că totul este sub control

Conceptele de securitate ale Dussmann Service sunt stabilite pe baza nevoilor individuale ale clienţilor. Implementarea fără cusur este o combinaţie de tehnologie a calităţii, personalului, documentaţiei, organizaţiei şi securităţii. Aceşti factori sunt coordonaţi profesional şi interconectaţi pentru a asigura operaţiuni eficiente.

De exemplu, dezvoltarea tehnologiei moderne de securitate necesită un personal bine pregătit. Selectăm personalul responsabil cu securitatea cu grijă şi îi asigurăm pregătirea iniţială şi ulterioară. Documentaţia serviciilor de securitate trebuie să fie consistentă şi clară. Acest lucru nu este important doar ca garanţie, ci şi din motive de organizare. Managementul calităţii orientat către client prescrie o documentaţie de audit şi proceduri de activare a metodelor pentru computere.
La cerere putem de asemenea să asigurăm investiţia necesară pentru noul echipament tehnic de securitate.

De un numar considerabil de ani, mulţi dintre clienţii noştri şi-au pus încrederea în serviciile de securitate Dussmann Service.  Furnizăm referinţe la cerere. Dacă aveţi nevoie de analize despre cerinţele de securitate ale organizaţiei, vă putem furniza o ofertă.

Formarea initiala si continua

Calificat si motivat

Personalul bine calificat  este o prioritate. Oferim un program cuprinzator de cursuri de formare initiala si de pe o gama larga de subiecte.

Servicii de raspuns alarma

Profesionalism si vigilenta

Personalul de securitate calificat de supraveghere video, alarma raspuns initiativa si echipe de servicii de coordonare tehnica.