Curăţarea mijloacelor de transport

Viteză şi disponibilitate

În curăţarea mijloacelor de transport, flexibilitatea şi disponibilitatea sunt aspecte centrale. Fie că sunt autobuze, vagoane de tren sau avioane, noi ne asigurăm că un personal bine pregătit este disponibil în orice moment.

În operaţiunile de curăţare din trenuri, personalul operativ de curăţare poate merge cu trenul pentru a face faţă incidentelor. Curăţarea avioanelor adesea implică obţinerea aprobării securităţii pentru personalul nostru. Şi în unele din operaţiunile noastre de curăţare a autobuzelor, personalul necesită un permis de conducere a autobuzului pentru a realimenta autobuzele după curăţare.

Echipamentul de curăţare şi produsele sunt de asemenea supuse unor cerinţe speciale: acestea includ cărucioare electrice, aspiratoare cu baterie, soluţie de îndepărtat graffiti şi echipament pentru condiţii grele de lucru pentru spălarea exteriorului. În asigurarea calităţii, lucrăm cu coduri RFID ce documentează finalizarea lucrărilor efectuate. Astfel se activează Transferul online imediat de informaţii despre disponibilitatea vehiculelor.

Vă stăm la dispoziţie cu o ofertă individuală pentru curăţarea mijloacelor de transport. Contactaţi-ne prin Email sau telefon.

O prezentare generală a serviciilor  

  • Curăţarea interiorului vehiculelor/vagoanelor
  • Curăţarea zilnică de întreţinere
  • Curăţare intensivă Curăţare aprofundată
  • Curăţarea exteriorului vehiculelor/vagoanelor
  • Curăţarea parcării/ garajului
  • Eliberarea şi dezinfectarea WC-urilor de la bord
  • Înlăturarea graffiti-ului
  • Dezinsecţie 

 

P. Dussmann Serv România S.R.L.
Contact
Phone +40-21-2017983 +40-21-2017983

Curatarea

Prietenos cu mediul inconjurator

Ca si masuri aditionale am indus produse concentrate pentru a reduce ambalarea si transportul, hartie igienica ce poarta sigiliul marcii FSC, masini de spalat si curatat cu un consum redus de apa, detergenti si energie acordand atentie si aspectului de proximitate regionala in ceea ce-i priveste pe furnizorii nostri.