Curăţare în cameră controlată

Profesional şi Competent

Curăţenia în cameră controlată necesită cunoştinţe speciale pentru a îndeplini cerinţele stricte ale diferitelor clasificări de servicii de curăţenie în plus la standardele internaţionale de calitate şi igienă.

Mai presus de toate cerinţele legale, urmăm instrucţiunile specifice site-ului pentru fiecare client în parte. Acestea au legătură cu frecvenţa de curăţare, metodologia specifică de curăţare sau produsele sau măsurare a particulelor transmise prin aer conform clasificării.

Operatorii noştri de curăţenie în cameră controlată sunt calificaţi şi instruiţi în categorii precum comportamentul în camere controlate şi ecluze pneumatice, regulamente legate de haine, procese specifice de lucru şi documentaţie, GMP şi sănătate & siguranţă. Specialiştii noştri au experienţă în camerele controlate în mai multe sectoare şi sunt familiari cu diferite cerinţe. De la semi-conductor, industrii de procesare farmaceutică şi alimentară în tehnologia aerospaţială şi facilităţi medicale.

Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre curăţarea în cameră controlată din partea Dussmann Service, sunaţi-ne sau trimiteţi-ne un email.

O prezentare generală a serviciilor  

  • Curăţarea în cameră controlată
  • Managementul hainelor necesare pentru curăţarea în cameră controlată
  • Spălătorie  
  • Pregătirea propriului personal şi pregătirea altui personal
P. Dussmann Serv România S.R.L.
Contact
Phone +40-21-2017983 +40-21-2017983

Curăţare în cameră controlată

DIN ISO 14644, VDI 2083

Personalul de curatenie este special instruit si calificat pentru sarcinile de specialitate implicate. DIN ISO 14644, VDI 2083 si GMP (Good Manufacturing Practice) indeplinesc cerintele minime.