Dussmann Servicii de curăţenie
DussmannServicii de curăţenie

Servicii de curăţenie – Compatibil cu mediul şi eficientizarea costurilor

Menţinerea unor costuri scăzute în timp ce se păstrează valoarea proprietăţii

Raţional vorbind, serviciile de curăţenie asigură curăţenia. Emoţional vorbind, acestea îi fac pe vizitatori să se simtă confortabil. Portofoliul nostru include întreaga gamă de servicii profesionale de curăţenie. Dezvoltăm un concept individual conform nevoilor fiecărui client şi ne orientăm serviciile meticulos pe cerinţe individuale. Serviciile nu se ridică doar la nivele superioare de calitate ci asigură şi cea mai bună eficienţă a costurilor.

Vă asigurăm că produsele şi aparatura de curăţare utilizate sunt compatibile cu materialele de pe suprafeţe şi compatibile cu mediul. Acolo unde produsele existente nu se ridică la nivelul standardelor aplicate, dezvoltăm produse noi impreuna cu furnizorii nostri. Rezultatul este reprezentat de servicii inovatoare de curăţare ce au un rol important în menţinerea valorii proprietăţii dvs. In final, managementul cuprinzător integrat al calităţii asigură faptul că vă puteţi baza pe noi întotdeauna. Acest lucru generează încrederea reciprocă şi buna cooperare.

Puteţi beneficia de 50 de ani de experienţă în servicii de curăţenie. Dorim să discutăm detaliile conceptului de curăţenie ce stă la dispoziţia nevoilor dvs. individuale. Ne puteţi trimite un email sau ne puteţi sun

DS Etichetare

Simplu si Sigur

Produsele noastre de curatenie au propriile etichetari: acest lucru asigura ca aplicarea lor sa fie simpla si sigura.

Curatarea

Prietenos cu mediul inconjurator

Ca si masuri aditionale am indus produse concentrate pentru a reduce ambalarea si transportul, hartie igienica ce poarta sigiliul marcii FSC, masini de spalat si curatat cu un consum redus de apa, detergenti si energie acordand atentie si aspectului de proximitate regionala in ceea ce-i priveste pe furnizorii nostri.