Facility management pentru Transport şi Logistică

Servicii ce se adaptează programului dvs

Asigurarea de servicii pentru companiile de transport şi logistică necesită viteză, flexibilitate şi încredere din partea furnizorului. Proiectăm şi realizăm facilităţi individuale de management ce oferă doar aceste calităţi şi pot asigura toate serviciile necesare de la o singură sursă, menţinând standarde ridicate de calitate şi o eficienţă a costului extremă.

Serviciile noastre de curăţenie asigură echipament modern, personal pregătit şi produse de curăţat nedăunătoare mediului, indiferent dacă obiectivul este clădirea dvs., autobuze, vagoane, avioane sau un vapor. Personalul nostru este special pregătit pentru a face faţă acestor cerinţe. În curăţarea autobuzelor, de exemplu, lucrăm cu coduri RFID pentru a putea informa departamentul de programare online imediat ce vehiculul este gata de utilizare.

Echipa noastră de catering asigură catering pentru personal – dacă este necesar, 24 de ore. Meniul este variat şi mesele sunt sănătoase şi gustoase. Obiectivul serviciilor tehnice este ca sistemele tehnice să funcţioneze perfect şi să fie disponibile 100%. Personalul nostru de securitate lucrează discret pentru a asigura siguranţa şi securitatea vehiculelor dvs., a pasagerilor şi a angajaţilor dvs. Serviciile conţinute de pachetele dvs. sunt personalizate pentru procesele şi cerinţele societăţii dvs.

Vă stăm la dispoziţie cu mai multe informaţii despre conceptele facilităţii de management pentru companiile de transport şi logistică. Sunaţi-ne sau trimiteţi-ne un email.

P. Dussmann Serv România S.R.L.
Contact
Phone +40-21-2017983 +40-21-2017983

Curăţarea mijloacelor de transport

Viteza si disponibilitate

La curăţarea  mijloacelor de transport (autobuze, vagoane de cale ferata sau avioane), flexibilitatea si disponibilitatea sunt o prioritate deoarece acestea trebuie sa fie disponibile spre utilizare intr-un timp cat mai scurt.

Securitate publica

Competenta si comunicare

Personalul din operatiunile de securitate publica se confrunta adesea cu situatii dificile. Ei au nevoie sa fie calificati in escaladarea si rezolvarea conflictelor.