Facility management pentru îngrijirea medicală

Standarde ridicate de calitate şi costuri scăzute

Operaţiunile din spitale au două obiective importante: îmbunătăţirea îngrijirii pacienţilor şi reducerea costurilor. Cu conceptele noastre de facilităţi de management pentru organizaţiile de îngrijire medicală, aceste obiective nu sunt contradictorii. Conceptele iau o formă modulară şi sunt personalizate pentru a răspunde cerinţelor specifice ale unităţii. Atunci când serviciile sunt eficient interconectate, poate fi atins un nivel ridicat de eficienţă a costurilor.

În operaţiunile de curăţenie, igiena este focusul principal. De la sala de operaţii care este utilizată constant, la sterilizarea chirurgicală şi igiena din bucătărie, menţinem nişte standarde stricte. Pentru serviciile de securitate, obiectivul este ca atât pacienţii cât şi vizitatorii să se simtă în siguranţă şi confortabil în timpul şederii în unitate. Şi pentru serviciile tehnice, prioritatea este să se menţină disponibilitatea sistemelor tehnice.

Cateringul pentru pacienţi şi personal este o componentă a pachetelor de servicii. În plus faţă de mesele apetisante, avem grijă de cerinţele nutriţionale speciale şi putem oferi o selecţie de sisteme de producţie.

Puteţi beneficia de mai multe avantaje oferite de un concept de servicii pentru îngrijirea medicală. Vă stăm la dispoziţie, pe telefon sau email.

P. Dussmann Serv România S.R.L.
Contact
Phone +40-21-2017983 +40-21-2017983

Curăţare igienică

Individuale si de incredere

Conceptul nostru ( 360°), pentru spitale si in operatiunile de prelucrare a produselor alimentare.  Un sistem integrat este stabilit luand toti factorii care influenteaza igiena.

Catering

Pentru spitale

Conceptul nostru de catering pentru spitale are in vedere atat interesul pacientilor dvs., cat si catering pentru angajatii dumneavoastra: de la barul din cadrul restaurantului personalului.