Facility management pentru industria alimentară

Facilităţi de servicii cu standarde ridicate

Asigurarea de servicii pentru industriile producătoare de alimente este o acţiune solicitantă. Mai ales datorita diferitelor fabrici şi sisteme şi a diferitelor cerinţe de producţie specifice clienţilor.

Un parteneriat cu Dussmann oferă o gamă largă de beneficii pentru producţie şi operaţiunile administrative. Asigurăm suport activ conform normelor şi regulamentelor , de exemplu directivele EU nr. 852_2004 - Nr. 854_2004, IFS Alimente Ver. 6, DIN 10514.

Furnizăm servicii consistente de curăţenie pentru sistemele de producţie: pentru echipamente, linii de producţie, camere de refrigerare, sisteme închise şi echipamente asociate cu pereţi, tavane, iluminare, ţevi şi silozuri.

Am dezvoltat proceduri inovatoare, am încercat şi testat personalul pentru a primi pregătire şi informare intensivă. Cu echipamentul potrivit, pot efectua operaţiuni de curăţenie ce sprijină implementarea efectivă a conceptului HACCP.

Serviciile asociate cu producţia ulterioară sunt de asemenea parte dintr-un portofoliu, de exemplu logistică internă, operarea unităţii de curăţare a recipientelor şi suport pentru personal în procesul de producţie.

Conceptele noastre moderne şi inspecţia constantă previn orice contaminare a proceselor de producţie şi vă ajută să asiguraţi un maxim de integritate a produselor şi disponibilităţii sistemelor.

În plus, oferim toate serviciile ce sprijină afacerea dvs. de la catering apetisant pentru personal la servicii tehnice competente şi servicii profesionale de securitate. Utilizăm interfeţe între serviciile individuale ce rezultă într-o eficienţă îmbunătăţită a costurilor şi standarde ridicate de calitate. Atunci când procesele şi cerinţele se schimbă, suntem flexibili în dispunerea de personal şi în furnizarea serviciilor individuale.

Sunaţi-ne sau trimiteţi-ne un email. Vă stăm la dispoziţie pentru a vă oferi soluţii pentru nevoile dvs. individuale. 

P. Dussmann Serv România S.R.L.
Contact
Phone +40-21-2017983 +40-21-2017983

Curăţare igienică

Individuale si de incredere

Conceptul nostru ( 360°), pentru spitale si in operatiunile de prelucrare a produselor alimentare.  Un sistem integrat este stabilit luand toti factorii care influenteaza igiena.

Servicii tehnice

Disponibilitate de incredere

Noi mentinem un nivel ridicat de disponibilitate si de a asigura respectarea legislatiei, prin asigurarea cu suportul  de servicii de calcul si de formare a personalului.