Facility management pentru industria semiconductoare

Deoarece calitatea contează

Concepte noastre pentru facility management pentru industria semiconductoare sunt realizate pentru o gamă largă de facilităţi de servicii – un portofoliu unic în termeni de lăţime şi adâncime. Şi putem demonstra o experienţă bogată în asigurarea de servicii pentru industria semiconductoare.

Creăm un pachet de servicii, personalizate pentru cerinţele individuale ale organizaţiei dvs., pentru a prelua toate procesele secundare. Acest lucru permite personalului dvs. să se concentreze asupra afacerii principale.

Serviciile noastre încep cu personal de recepţie prietenos, vorbitor de mai multe limbi de circulatie internationala şi se extinde prin servicii de curăţenie, securitate, servicii tehnice şi catering pentru personal.

Pentru industria semiconductoare, cel mai important serviciu este curăţarea în cameră controlată. Acest lucru implică standarde stricte de calitate şi îndeplinirea unor cerinţe. Vă puteţi baza pe facilităţile de management Dussmann pentru a menţine nişte proceduri stricte referitor la curăţenia în cameră controlată. Lucrăm exclusiv cu personal bine pregătit, competent şi avem grijă să fie instruit în mod regulat. De asemenea ne asumăm responsabilitatea pentru serviciile de spălătorie şi croitorie pentru echipamentul utilizat în camerele controlate precum şi pentru logistică.

Ţineţi cont de experienţa noastră şi cunoştinţele în operaţiunile din industria semiconductoare. Contactaţi-ne la telefon sau pe email.

P. Dussmann Serv România S.R.L.
Contact
Phone +40-21-2017983 +40-21-2017983

Curăţare în cameră controlată

DIN ISO 14644, VDI 2083

Personalul de curatenie este special instruit si calificat pentru sarcinile de specialitate implicate. DIN ISO 14644, VDI 2083 si GMP (Good Manufacturing Practice) indeplinesc cerintele minime.

Servicii tehnice

Disponibilitate de incredere

Noi mentinem un nivel ridicat de disponibilitate si de a asigura respectarea legislatiei, prin asigurarea cu suportul  de servicii de calcul si de formare a personalului.