Facility management pentru industria hotelieră

Servicii ce vă ajută în planificare

În culise, operaţiunile hoteliere sunt adesea turbulente. Ocuparea fluctuantă a locului de muncă, schimbările de sezon şi vacanţele fac o provocare din planificarea personalului. Conceptele noastre pentru facilitatea de management pentru industria hotelieră asigură suport în toate procesele ce nu reprezintă afacerea principală. Instruim personalul specific pentru sarcinile din cadrul hotelului dvs. şi conform cerinţelor dvs. Personalul nostru este conform cerinţelor – în uniforma hotelului sau în îmbrăcăminte adecvată.

Serviciile individuale asigurate pentru hotel includ întreaga gamă de servicii de curăţenie, securitate, recepţie şi servicii tehnice precum şi catering pentru personal. În serviciile de securitate şi recepţie, lucrăm exclusiv cu personal instruit în mod specific. Serviciile noastre tehnice se asigură că toate funcţiile sistemelor funcţionează bine pentru confortul oaspeţilor. Serviciile noastre de curăţenie ies în evidenţă doar prin rezultatele imaculate; personalul şi operarea în linişte a echipamentelor arată grija pe care o avem pentru oaspeţi.

Cateringul pentru personal are ca scop menţinerea personalului energic şi motivat. Găsim combinaţia perfectă de sisteme de catering şi proceduri pentru a răspunde nevoilor individuale.

Pentru informaţii suplimentare despre facilitatea de management pentru hoteluri, sunaţi-ne sau contactaţi-ne pe email.

P. Dussmann Serv România S.R.L.
Contact
Phone +40-21-2017983 +40-21-2017983

Curăţenie interioară

Costuri eficiente

Am dezvoltat proceduri si tehnici moderne in operatiunile noastre de curatenie interioara care ne ajuta pentru a lucra mai rapid, mai eficient si mai sigur.

Catering

Pentru personal

Conceptul nostru de catering personal va permite sa oferim mese pentru acestia, care sa fie usoare, sanatoase si echilibrate.