Facility management pentru Industria Farmaceutică

Servicii pe care vă puteţi baza

Cerinţe de servicii GMP în camere controlate sau funcţionarea lină a sistemelor tehnice. Indiferent dacă doriti să asiguraţi vizitatorilor dvs. o primire călduroasă în mai multe limbi de circulatie internationala sau personalului mese delicioase, Managerul dvs. poate răspunde întrebărilor şi personalul nostru bine pregătit vă stă la dispoziţie: competent, atent şi prietenos.

Pentru a putea garanta standarde ridicate de furnizare a serviciilor, lucrăm exclusiv cu propriul personal. Instruirea obişnuită ulterioară are loc în centrul de pregătire al companiei ce asigură o gamă largă de cursuri şi programe de pregătire. Aceasta este asigurarea noastră că toate serviciile sunt desfăşurate cu încredere.

Conceptele noastre de management pentru industria farmaceutică asigură o gamă largă de servicii dintr-o singură sursă. De la servicii de curăţenie la servicii tehnice şi de la securitate la catering, combinăm o selecţie de 70 de servicii individuale personalizate pentru nevoile companiei dvs. utilizăm interfeţe şi creăm sinergii ce rezultă în creşterea standardelor de calitate şi o eficienţă mai bună a costurilor.

Sunaţi-ne sau trimiteţi-ne un E-Mail. Vă stăm la dispoziţie pentru a dezvolta un concept de management individual pentru compania dvs.

P. Dussmann Serv România S.R.L.
Contact
Phone +40-21-2017983 +40-21-2017983

Curăţare în cameră controlată

DIN ISO 14644, VDI 2083

Personalul de curatenie este special instruit si calificat pentru sarcinile de specialitate implicate. DIN ISO 14644, VDI 2083 si GMP (Good Manufacturing Practice) indeplinesc cerintele minime.

Catering

Pentru personal

Conceptul nostru de catering personal va permite sa oferim mese pentru acestia, care sa fie usoare, sanatoase si echilibrate.