Facility management pentru educaţie

Servicii pentru unităţi de îngrijire a copiilor, şcoli şi universităţi

Facilitatea de management pentru unităţi de îngrijire a copiilor, şcoli şi universităţi implică servicii adaptate pentru fiecare nevoie. Printre cei mai mari furnizori de servicii din lume, putem demonstra experienţă în acest sens. Pentru fiecare organizaţie educaţională, proiectăm un concept flexibil personalizat pentru cerinţe individuale. Serviciile noastre includ servicii de curăţenie precum şi o gamă largă de servicii tehnice. Furnizăm servicii de încredere, profesionale de curăţenie şi vă stăm la dispoziţie pentru conceptul de securitate pentru unitatea dvs.

Cea mai importantă componentă a facilităţii de management pentru şcoli şi facilităţi educaţionale este reprezentată de serviciile de catering. Asigurăm mese sănătoase, echilibrate şi variate, cu produse durabile. Conceptele noastre de catering oferă chiar mai mult: de la sisteme moderne de comandă la procese flexibile de produse, de la propriul personal de servicii la sisteme transparente de plată, vă oferim toate serviciile dintr-o singură sursă. Profesioniştii noştri bucătari cunosc noile trenduri, au experienta şi se asigură de servirea unei varietăţi de alimente sănătoase. Acest lucru înseamnă că vă puteţi concentra pe ce este mai important - educaţie.

Vă prezentăm conceptele facilităţii noastre de management şi cum puteţi obţine beneficii. Sunaţi-ne, sau trimiteţi un Email.

P. Dussmann Serv România S.R.L.
Contact
Phone +40-21-2017983 +40-21-2017983

Catering

Pentru studenti

Conceptul nostru de catering pentru scoala permite studentilor sa aleaga ce sa serveasca si in acelasi timp se ofera indrumari privind alimentatia sanatoasa.

Curăţenie interioară

Costuri eficiente

Am dezvoltat proceduri si tehnici moderne in operatiunile noastre de curatenie interioara care ne ajuta pentru a lucra mai rapid, mai eficient si mai sigur.