Facilitate de management pentru comerţ en detail

Servicii 24 de ore pe zi

În show-room-uri pentru maşini, shopping center-e, magazine universale si lanţuri de magazine tip outlet, serviciile au o prioritate superioară în vânzarea en detail. Asta nu include doar un personal atent ci şi spaţii de vânzări extrem de curate, prielnice pentru clienţi.

Conceptele noastre de comerţ en detail combină o gamă largă de facilităţi de servicii dintr-o singură sursă. Le personalizăm pentru cerinţele dvs. individuale şi ne bucurăm să vă stăm la dispoziţie 24 de ore pe zi: flexibil, discret, de încredere.

Personalul nostru responsabil cu curăţenia are grijă ca spaţiile de vânzare să fie extrem de curate înainte de a deschide dar şi în timpul programului. În plus faţă de standardele ridicate de curăţenie, avem grijă să nu ne deranjăm clienţii.

Vă puteţi baza pe discreţia serviciilor noastre de securitate în operaţiunile zilnice. Şi în caz de urgenţă, personalul nostru bine pregătit este competent şi calm.

Serviciile noastre tehnice asigură fiabilitatea tuturor sistemelor Dvs tehnice. Lucrăm pro-activ şi prevenim erorile înainte ca acestea să aibă loc. Echipa noastră de catering organizează mese variate, sănătoase sau, la cerere, servicii de evenimente creative.

Sunaţi-ne dacă doriţi mai multe informaţii despre facilităţile de management orientate către client pentru comerţul en detail. Vă stăm la dispoziţie

P. Dussmann Serv România S.R.L.
Contact
Phone +40-21-2017983 +40-21-2017983

Curăţenie interioară

Costuri eficiente

Am dezvoltat proceduri si tehnici moderne in operatiunile noastre de curatenie interioara care ne ajuta pentru a lucra mai rapid, mai eficient si mai sigur.

Servicii de raspuns alarma

Profesionalism si vigilenta

Personalul de securitate calificat de supraveghere video, alarma raspuns initiativa si echipe de servicii de coordonare tehnica.