Facility management pentru facilităţi de îngrijire

In cooperare cu personalul dvs sanitar

Unităţile pentru seniori şi alte facilităţi sanitare şi de organizare sunt sub presiune crescuta de a reduce costurile.  Acest lucru se adaugă lipsei continue de personal experimentat. Conceptele noastre de facilităţi de management pentru îngrijire sanitară şi facilităţi de îngrijire medicală sunt proiectate pentru a îndeplini aceste cerinţe. Vă sprijinim în procesele secundare pentru afacerea dvs. şi ajustăm serviciile la nevoile dvs. individuale. Lucrăm în echipă împreună cu personalul şi suntem conştienţi că o componentă vitală a serviciilor noastre este comunicarea.

Ne concentrăm strict pe igienă utilizând un manual de igienă ce setează standarde foarte ridicate. Serviciile tehnice sunt extrem de flexibile şi se extind de la serviciile de curăţenie la cele de întreţinere a sistemelor tehnice.

Alimentaţia este un aspect central în unităţile pentru seniori. Asigurăm conceptul de catering ce include mese nutritive, gustări şi asigurăm mesele pentru toate nevoile nutritive.

Vă stăm la dispoziţie cu informaţii pentru un concept pentru unitatea dvs. Sunaţi-ne, sau trimiteţi-ne un Email

P. Dussmann Serv România S.R.L.
Contact
Phone +40-21-2017983 +40-21-2017983

Catering

Pentru seniori

Conceptul nostru de catering pentru persoanele in varsta are multe beneficii - de la imbunatatirea sanatatii rezidentilor pana la a  reduce costurile cu un efect pozitiv asupra imaginii facilitatii.

Curăţenie interioară

Costuri eficiente

Am dezvoltat proceduri si tehnici moderne in operatiunile noastre de curatenie interioara care ne ajuta pentru a lucra mai rapid, mai eficient si mai sigur.