Facility management pentru administrare

Servicii de facilităţi integrate

Conceptele noastre pentru organizaţiile administrative oferă o gamă largă de servicii de facilităţi dintr-o singură sursă. Avem servicii holistice, orientate pe procese de curăţare, securitate, catering şi servicii tehnice. Sinergiile sunt generate pe interfeţe ce duc la o calitate îmbunătăţită şi o eficienţă a costurilor.  Drept rezultat, interioarele sunt curate şi bine menţinute, ceea ce contribuie la menţinerea valorii bunurilor dvs.; funcţionarea sistemelor tehnice ce asigură serverul şi informaţiile dvs.; securitatea este asigurată timp de 24 de ore pe zi, iar personalul şi vizitatorii dvs. beneficiază de catering variat, sănătos.

Tot personalul de serviciu este bine calificat şi datorită unei reţele regionale excelente, putem reacţiona prompt la nevoile pe termen scurt ale personalului, de ex. personal şi servicii de securitate pentru un eveniment.

Vă stăm la dispoziţie cu mai multe informaţii despre facilitatea de management pentru organizaţia dvs. administrativă. Sunaţi-ne sau trimiteţi un email.

P. Dussmann Serv România S.R.L.
Contact
Phone +40-21-2017983 +40-21-2017983

Catering

Pentru personal

Conceptul nostru de catering personal va permite sa oferim mese pentru acestia, care sa fie usoare, sanatoase si echilibrate.

Curăţenie interioară

Costuri eficiente

Am dezvoltat proceduri si tehnici moderne in operatiunile noastre de curatenie interioara care ne ajuta pentru a lucra mai rapid, mai eficient si mai sigur.