Catering în şcoli

Sănătos şi Delicios

Conceptele noastre de catering pentru şcoli oferă mai mult decât o mâncare bună; structura modulară poate fi adaptată la cerinţele individuale ale fiecărei şcoli. Elevii pot selecta chiar ei ceea ce vor mânca şi primesc informaţii despre mâncatul sănătos. Sprijinim evenimentele şcolare şi asigurăm informaţii practice pentru lecţii. Ne bucurăm să cooperăm cu profesori şi părinţi în educaţia nutriţională.

Desigur, alimentele trebuie să fie bune; servim tipuri de feluri de mâncare iubite de elevi şi punem accent pe prepararea cu grijă şi ingrediente de calitate superioară. Utilizăm în principiu ingrediente de sezon pe care le achiziţionăm de la furnizorii locali. O selecţie de feluri de mâncare orientată pe un grup ţintă, servită creativ este populară printre tineri.

Solicităm elevilor feedback într-o cutie pentru sugestii la cantină şi facem şi sondaje obişnuite.

Pentru informaţii suplimentare despre catering în şcoli, vă rugăm să ne contactaţi sau să ne trimiteţi un email.

P. Dussmann Serv România S.R.L.
Contact
Phone +40-21-2017983 +40-21-2017983

Compatibil cu mediul

Zonal si sezonier

La cerere, puteti face ca operatiunile de catering sa fie mai durabile. De exemplu, de servire alimente preparate din produse traditionale si de calitate organica. Sau instalarea unor echipamente de bucatarie eficiente energetic si transformarea deseurilor alimentare in energie. Asteptam intrebarile dvs.