Catering pentru unităţi de îngrijire a seniorilor

Personalizat şi Gustos

Dussmann catering pentru cei în vârstă se concentrează pe promovarea, menţinerea şi îmbunătăţirea sănătăţii pentru persoanele mai în vârstă.  Specialiştii noştri în catering prepară mese plăcute personalizate nevoilor celor mai în vârstă şi combat malnutriţia şi deficienţele.

Conceptul se adresează de asemenea documentării comportamentului nutritiv şi comunicării dintre asistenţă, bucătărie şi personalul de serviciu. Programul include istoricul cazului, documentarea consumului de alimente şi băuturi, recomandări despre distribuirea meselor, ajutor pentru alimentaţie şi băutură şi regulamente de igienă pentru bucătării de terapie. O componentă suplimentară este programul consistent de pregătire pentru personalul de îngrijire, bucătărie şi curăţenie.

Operaţiunea de catering este organizată în jurul nevoilor şi situaţiilor specifice din unitatea dvs. Acest lucru vă permite să culegeţi toate beneficiile ce reies din cateringul îmbunătăţit inclusiv prin ameliorarea sănătăţii rezidenţilor, reducerea costurilor datorită cererii scăzute de îngrijire şi un efect pozitiv asupra imaginii unităţii.

Vă stăm la dispoziţie cu informaţii suplimentare. Sunaţi-ne sau trimiteţi-ne un email

P. Dussmann Serv România S.R.L.
Contact
Phone +40-21-2017983 +40-21-2017983

Conceptul HACCP

Igiena alimentara

Conceptul HACCP este un sistem de control eficient care sa garanteze igiena alimentelor stricta si siguranta in procesele de productie. Fiabilitatea este asigurata de documentare consistenta si auditurile HACCP regulate efectuate de un institut de igiena extern.