Restaurante Catering pentru personal

Uşor şi proaspăt

Există o concentrare tot mai mare pe mâncatul sănătos în toate secţiunile societăţii de azi. Majoritatea oamenilor investesc multă energie în mâncatul corect. Dar pentru cei care petrec mult timp la muncă, adesea este dificil să organizeze mese cu o nutriţie sănătoasă, echilibrată. Personalul nostru de catering chiar asta face.

Oferim mese uşoare, proaspete ce se orientează pe gusturile şi nevoile angajaţilor dvs. Felurile de mâncare din meniu sunt optimizate din punct de vedere al caloriilor şi valorilor nutrienţilor şi sunt folosite ingrediente cu densitate mare de nutrienţi. Atunci când selectăm un produs, menţinem standarde stricte de calitate şi le achiziţionăm de la furnizorii locali.

Conceptele noastre de catering oferă de asemenea multă flexibilitate. Verificăm fiecare detaliu împreună cu dvs. şi ne asigurăm că totul este adaptat nevoilor operaţiunilor dvs.

Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre cateringul pentru personal, sunaţi-ne sau trimiteţi-ne un email. Aşteptăm cu interes solicitarea dvs.

P. Dussmann Serv România S.R.L.
Contact
Phone +40-21-2017983 +40-21-2017983

Compatibil cu mediul

Zonal si sezonier

La cerere, puteti face ca operatiunile de catering sa fie mai durabile. De exemplu, de servire alimente preparate din produse traditionale si de calitate organica. Sau instalarea unor echipamente de bucatarie eficiente energetic si transformarea deseurilor alimentare in energie. Asteptam intrebarile dvs.