Catering pentru spitale

Personalizate şi cu costuri eficiente

Precum serviciile de restaurant; este ceea ce vă promite serviciul de catering din spitale. Lucrăm îndeaproape cu clienţii noştri şi dezvoltăm propuneri personalizate pentru nevoile individuale ale organizaţiei. Sunt luate in considerare limitările şi oportunităţile spaţiului cât şi dorinţele clienţilor.

Este posibilă organizarea unei bucătării în unitatea dvs. şi pregătirea alimentelor la faţa locului. Dar putem asigura servicii de restaurant şi fără o bucătărie centrală. Acest lucru este posibil prin dezvoltarea unui sistem modern, flexibil de producţie şi prin aplicarea cunoştinţelor profesionale ale specialiştilor noştri în catering. Mereu ţinem cont de interesele pacienţilor dvs. – mâncarea din spitale este adesea parte a terapiei. Lucrăm cu nutriţionişti şi oferim întreaga gamă de diete speciale.

Conceptul poate include catering pentru angajaţii dvs.: de la cafenea la restaurant pentru personal.

Asigurăm calitatea ingredientelor selectând cu grijă furnizorii, majoritatea locali şi ne ocupăm de pregătirea alimentelor. Săptămânile tematice cresc varietatea planului de mese.

Vă stăm la dispoziţie cu informaţii suplimentare despre catering-ul pentru spitale. Sunaţi-ne sau trimiteţi-ne un mail

P. Dussmann Serv România S.R.L.
Contact
Phone +40-21-2017983 +40-21-2017983

Conceptul HACCP

Igiena alimentara

Conceptul HACCP este un sistem de control eficient care sa garanteze igiena alimentelor stricta si siguranta in procesele de productie. Fiabilitatea este asigurata de documentare consistenta si auditurile HACCP regulate efectuate de un institut de igiena extern.