Catering pentru Unităţi de îngrijire a copiilor

Sănătos şi Delicios

Am dezvoltat un concept de catering holistic pentru nevoile copiilor între 2 şi 6 ani ce oferă atât varietate cât şi plăcere. Permite copiilor, educatorilor şi părinţilor să decidă ce anume se serveşte.

O gamă largă de alimente ajută copiii să dezvolte obiceiuri sănătoase de alimentare şi să înveţe că mâncatul împreună este distractiv. Sprijinim părinţii şi educatorii să înveţe copiii să se bucure de mâncatul sănătos şi să dezvolte deprinderi sociale asociate organizând evenimente şi asigurând materiale de lucru şi asistenţă.

Calitatea alimentelor este supusă unor controale stricte. Densitatea nutrienţilor din alimente este ridicată, adică conţine o proporţie mare de vitamine, minerale, carbohidraţi şi proteine şi relativ puţine grăsimi. De asemenea avem mare grijă la zaharuri. Utilizăm doar ulei de rapiţă şi de măsline şi evităm grăsimile şi conservanţii. Alimentele nu conţin intensificatori de gust.

Planul de alimentaţie include fructe şi legume, unele crude, zilnic. O dată sau de două ori pe săptămână, este inclusă şi carnea şi cel puţin o dată pe săptămână se serveşte peşte. Felurile de mâncare cu lapte sunt incluse de 2-3 ori pe săptămână.

Pentru mai multe informaţii despre catering pentru unităţile de îngrijire a copiilor sunaţi-ne sau trimiteţi-ne un email.

P. Dussmann Serv România S.R.L.
Contact
Phone +40-21-2017983 +40-21-2017983

Conceptul HACCP

Igiena alimentara

Conceptul HACCP este un sistem de control eficient care sa garanteze igiena alimentelor stricta si siguranta in procesele de productie. Fiabilitatea este asigurata de documentare consistenta si auditurile HACCP regulate efectuate de un institut de igiena extern.