Dussmann Catering
DussmannCatering

Catering - Apetisant şi Personalizat

Servirea unor feluri de mâncare pe placul dvs

O nutriţie bună este esenţială pentru starea de bine, pentru productivitate şi pentru sănătatea generală. Totuşi, în viaţa cotidiană, adesea este dificil să mănânci bine. Adesea este prea puţin timp, în special la muncă. Scopul serviciilor noastre de catering este asigurarea că persoanele au acces la mâncare sănătoasă, oriunde ar fi. Am dezvoltat produse adaptate diferitelor nevoi şi cerinţe – atât în termeni de nutriţie cât şi gust.

Toate serviciile noastre de catering se bucură de câteva principii simple. De exemplu luăm în serios majoritatea produselor ce vin de la furnizorii noştri regionali. Dacă clientul doreşte, ne bucurăm să îi asigurăm mese organice şi putem servi toate nevoile în materie de dietă.

Echipamentul utilizat este adaptat situaţiei clienţilor noştri şi nu invers. Acest lucru se aplică procesului de producţie, comenzii şi sistemelor de servicii precum şi sistemelor de plată.

Ne bucurăm să răspundem solicitărilor speciale şi individuale şi să dezvoltăm soluţii ce depăşesc stadiul de preparare a alimentelor.  Specialiştii noştri în catering vă pot oferi informaţii suplimentare.

Compatibil cu mediul

Zonal si sezonier

La cerere, puteti face ca operatiunile de catering sa fie mai durabile. De exemplu, de servire alimente preparate din produse traditionale si de calitate organica. Sau instalarea unor echipamente de bucatarie eficiente energetic si transformarea deseurilor alimentare in energie. Asteptam intrebarile dvs.

Conceptul HACCP

Igiena alimentara

Conceptul HACCP este un sistem de control eficient care sa garanteze igiena alimentelor stricta si siguranta in procesele de productie. Fiabilitatea este asigurata de documentare consistenta si auditurile HACCP regulate efectuate de un institut de igiena extern.