Conformitate și integritate

Practică etică de afaceri

Grupul Dussmann nu tolerează corupția, practicile concurențiale neloiale sau alte încălcări ale legislației și a inițiat măsuri pentru a preveni astfel de încălcări și pentru a face față oricăror probleme care ar putea apărea.

In Dussmann Group respectarea conformitatii si integritatii implică nu doar respectarea legii ci și a reglementărilor interne, cum ar fi politicile, orientările procedurale și instrucțiunile de proces; conformitatea ne reglementeaza conduita, deciziile si business-ul in toate activitatile intreprinse, la nivel mondial și la toate nivelurile de organizare a companiei.

Managementul Conformității

Conformitatea este menținută în activitățile Grupului Dussmann prin managementul conformității. Programul asigură respectarea legislației, a principiilor și regulilor interne și informează toți angajații Dussmann cu privire la principiile etice de afaceri.

Codul de conduită al grupului Dussmann

Codul de conduită descrie principiile Dussmann ca un set de reguli neechivoce și obligatorii care servesc drept orientări în deciziile noastre și în relațiile noastre comerciale. Ne așteptăm ca personalul, furnizorii și partenerii de afaceri să se identifice cu aceste principii etice și să acționeze în consecință.

Codul de conduită pentru angajați

Notificarea neconformității

Cunoașteți orice încălcare a Codului de conduită Dussmann sau aveți suspiciuni? Dacă doriți să raportați o încălcare, vă rugăm să contactați supervizorul. Angajații și părțile externe pot contacta direct departamentul de conformitate al grupului în orice moment.

Sistemul de raportare este confidențial

Dacă nu doriți să utilizați oricare dintre canalele de mai sus, puteți contacta responsabilul extern independent. Jesko Trahms este obligat să păstreze secretul și transmite informații departamentului de conformitate numai cu acordul expres al notificatorului. La cerere, notificatorul poate rămâne anonim.

Jesko Trahms
Ombudsman
BDO Legal Rechtsanwaltsgesellschaft mbH
Zielstattstraße 40, 81379 München, Germania
+49 89 74325-234